Morutan Galatasaray - Galatasaray transfer haberi: Morutan için anlaşma sağlandı ... - Dakikasında attığı golü paylaşarak ''come to galatasaray'' mesajı verdi.

Morutan Galatasaray - Galatasaray transfer haberi: Morutan için anlaşma sağlandı ... - Dakikasında attığı golü paylaşarak ''come to galatasaray'' mesajı verdi.. Olimpiu morutan'ın menajeri florin vultutar, gazeta sportulor'a: Galatasaray, geçtiğimiz sezon beşiktaş formasıyla 8 gol 18 asist yapan ghezzal için devreye girmişti. İlk iki maçta kötü oynadım ki gigi becali bonservisimi ucuzlatsın. Dakikasında attığı golü paylaşarak ''come to galatasaray'' mesajı verdi. Ancak transfer kolay biten bir şey değil.

Ancak transfer o kadar kolay bitebilen bir şey değil. 'fenerbahçe ve galatasaray'da hiçbir rumen oyuncu. Rumen yıldız cicaldau ile sözleşme imzalayan galatasaray bir orta saha transferi daha istiyor. Türkiye, galatasaray'ın steaua bükreş formasını giyen olimpiu morutan'ı gündemine aldığını takvi̇m'den öğrendi. Dakikasında attığı golü paylaşarak ''come to galatasaray'' mesajı verdi.

Galatasaray'ın ilgilendiği Morutan'la ilgili son dakika ...
Galatasaray'ın ilgilendiği Morutan'la ilgili son dakika ... from img.fanatik.com.tr
22 yaşındaki futbolcu sarı kırmızılı ekiple ilgili gelen soru üzerine galatasaray'a transfer. Olimpiu morutan'ın menajeri florin vultutar, gazeta sportulor'a: Galatasaray'ın morutan'ı alacak parası var ama onu transfer etmek isterler mi bilmiyorum. Dakikasında attığı golü paylaşarak ''come to galatasaray'' mesajı verdi. Romanya ekibi steaua bükreş, morutan için 15 milyon euro'luk bir bonservis bedeli talep ediyor. Kanalımızda galatasaray, beşiktaş, fenerbahçe, trabzonspor, başakşehir, ve süperlig deki daha bir çok takımın transfer haberleri. 'fenerbahçe ve galatasaray'da hiçbir rumen oyuncu. Şimdi de galatasaray'da mostafa mohamed sonrası olimpiu morutan sürprizi ortaya çıktı.

Şu anda biten bir şey yok.

Rumen yıldızın menajeri giovanni becali bugün yaptığı açıklamada. Galatasaray'la adı güçlü bir şekilde geçen 22 yaşındaki rumen orta saha olimpiu morutan, galatasaray'ın kendisini transfer etmesinden memnuniyet duyacağını ifade etti. Olimpiu morutan'ın menajeri florin vulturar, galatasaray'ın ve fatih terim'in ilgisinin olduğu doğru. Bu paylaşım, görüşmelerin olumlu ilerlediği şeklinde. Morutan da adım adım galatasaray'a yaklaşıyor. Ancak transfer kolay biten bir şey değil. Olimpiu morutan'ın menajeri florin vultutar, gazeta sportulor'a: Dakikasında attığı golü paylaşarak ''come to galatasaray'' mesajı verdi. Galatasaray'ın romanya pazarındaki çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Romanya'da yeni hagi olarak nitelendirilen olimpiu morutan, galatasaray'ın radarına girdi. Şu anda biten bir şey yok. Galatasaray'ın morutan'a bir ilgisi var. Esasen, morutan da galatasaray'a gitme niyetinde.

Galatasaray'dan herhangi bir teklif almadık. Kanalımızda galatasaray, beşiktaş, fenerbahçe, trabzonspor, başakşehir, ve süperlig deki daha bir çok takımın transfer haberleri. Galatasaray'ın ilgilendiği isimlerden rumen orta saha olimpiu morutan'dan galatasaray açıklaması geldi. Fatih terim de onu istiyor. Galatasaray'ın morutan transferine ilişkin oyuncunun menajeri florin vulturar'dan sıcak açıklama geldi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'den çok ...
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'den çok ... from iatkv.tmgrup.com.tr
Morutan, galatasaray haberleriyle ilgili bir şey bilmiyorum ama benimle ilgilenmeleri mutluluk verici. Galatasaray'ın morutan'a bir ilgisi var. Galatasaray ilgileniyor, morutan da ayrılmak istiyor. Şu anda romanya'dan bir oyuncunun galatasaray'da oynayabileceğini sanmıyorum. Fcsb kulübünün transfer döneminin gözde futbolcusu olimpiu morutan, romanya'da pro sport'a verdiği röportajda galatasaray'la ilgili konuştu. Bonservisimin düşmesi için önceki maçlarda kötü oynadım. Bu paylaşım, görüşmelerin olumlu ilerlediği şeklinde. Sarı kırmızılı ekip iddialara göre fcsb'den oyun kurucusu olimpiu morutan (22) ile de ilgileniyor.

Galatasaray'dan herhangi bir teklif almadık.

Rumen yıldız cicaldau ile sözleşme imzalayan galatasaray bir orta saha transferi daha istiyor. Bu paylaşım, görüşmelerin olumlu ilerlediği şeklinde. Galatasaray ilgileniyor, morutan da ayrılmak istiyor. Son dakika galatasaray transfer haberleri. Ancak transfer o kadar kolay bitebilen bir şey değil. Ayrıca teklifleri net olarak açıklamam doğru olmaz. Ayrıca morutan da galatasaray'da oynamak istiyor. Galatasaray'la adı güçlü bir şekilde geçen 22 yaşındaki rumen orta saha olimpiu morutan, galatasaray'ın kendisini transfer etmesinden memnuniyet duyacağını ifade etti. İlk iki maçta kötü oynadım ki gigi becali bonservisimi ucuzlatsın. Morutan da adım adım galatasaray'a yaklaşıyor. Morutan, galatasaray haberleriyle ilgili bir şey bilmiyorum ama benimle ilgilenmeleri mutluluk verici. Gazeta sporturilor'a konuşan florin vulturar. Bonservisimin düşmesi için önceki maçlarda kötü oynadım.

Galatasaray'ın psv karşısındaki mağlubiyeti sonrasında ardı arkası kesilmeyen süratli ayrılıklar ve transferler gerçekleşiyor. Galatasaray'ın romanya pazarındaki çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Ayrıca morutan da galatasaray'da oynamak istiyor. Şimdi de galatasaray'da mostafa mohamed sonrası olimpiu morutan sürprizi ortaya çıktı. Galatasaray ilgileniyor, morutan da ayrılmak istiyor.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'den çok ...
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'den çok ... from iatkv.tmgrup.com.tr
Şu anda romanya'dan bir oyuncunun galatasaray'da oynayabileceğini sanmıyorum. Galatasaray'ın morutan transferine ilişkin oyuncunun menajeri florin vulturar'dan sıcak açıklama geldi. Şu anda romanya'dan bir oyuncunun galatasaray'da oynayabileceğini sanmıyorum. Devre arasında yaptığı transferlerle başarı sağlayan galatasaray'dan son dakika haberleri üst üste geliyor. Galatasaray, olimpiu morutan için görüşmelerini sürdürürken, rumen futbolcunun menajeri florin vulturar'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. İlk iki maçta kötü oynadım ki gigi becali bonservisimi ucuzlatsın. Sarı kırmızılı ekip iddialara göre fcsb'den oyun kurucusu olimpiu morutan (22) ile de ilgileniyor. Bu paylaşım, görüşmelerin olumlu ilerlediği şeklinde.

Galatasaray'ın son gözdesi steaua bükreş'te top koşturan 21 yaşındaki orta saha oyuncusu olimpiu galatasaray'da scout ekibinin 1,5 yıldır steaua forması giyen olimpiu morutan'ı takip ettiği iddia edildi.

Galatasaray'ın morutan'ı alacak parası var ama onu transfer etmek isterler mi bilmiyorum. Bonservisimin düşmesi için önceki maçlarda kötü oynadım. Çin'de daha yüksek maaşla mı yoksa. Ayrıca teklifleri net olarak açıklamam doğru olmaz. İlk iki maçta kötü oynadım ki gigi becali bonservisimi ucuzlatsın. Galatasaray ilgileniyor, morutan da ayrılmak istiyor. Galatasaray'ın morutan'a bir ilgisi var. Şimdi de galatasaray'da mostafa mohamed sonrası olimpiu morutan sürprizi ortaya çıktı. Ancak transfer o kadar kolay bitebilen bir şey değil. Morutan, galatasaray haberleriyle ilgili bir şey bilmiyorum ama benimle ilgilenmeleri mutluluk verici. Sarı kırmızılı ekip iddialara göre fcsb'den oyun kurucusu olimpiu morutan (22) ile de ilgileniyor. Şu anda romanya'dan bir oyuncunun galatasaray'da oynayabileceğini sanmıyorum. Olimpiu morutan'ın menajeri florin vulturar, galatasaray'ın ve fatih terim'in ilgisinin olduğu doğru.

Galatasaray'ın morutan'a bir ilgisi var morutan. Dakikasında attığı golü paylaşarak ''come to galatasaray'' mesajı verdi.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook